Bosch Diagnosztika

Elérkezett a várva várt nyaralás időpontja, készülés, pakolás és indulhat is az utazás. De valami keresztülhúzza a számításokat, az autó lerobban, meghibásodik. Jobb esetben az út szélén több óra alatt sikerül megszerelni de még így is bizonytalan az egész út, rosszabb esetben vontatni kell. Ha ez ráadásul külföldön történik, az maga a rémálom. Előzze meg a problémát és élvezze nyaralását már az út megkezdésénél. Vegye igénybe nyári átvizsgálási ajánlatunk!

Az átvizsgálás ára 4990 Ft*, és tartalmazza a folyadékok, fék és futómű ellenőrzését, illetve az akkumulátor állapotának felmérését.

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és akár 48 órán belül időpontot kap. Kérjen időpontot telefonon, vagy kérjen visszahívást online, a https://www.boschcarserviceobuda.hu/idopont-foglalas/ oldalon!

*Motormegbontás nélkül. Az átvizsgálás tartalma az állapotfelmérő lapon található.

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52