Időpont foglalás

Ha Önnek fontos, hogy autója pontosan és előre tervezhető időben kerüljön átviszgálásra vagy javításra, kérjük, foglaljon időpontot! A rögzítést követően egy kollégánk visszahívja, hogy pontosítsák igényét, majd bekészítik a szükséges alkatrészeket, hogy autója a lehető legkevesebb időt töltse nálunk.

Ha inkább telefonon foglalna időpontot, kérjük, hívja a 06 70 935 9204 -es számot!

Időpontfoglalás akár 2 perc alatt!

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

Adatkezelési tájékoztató

Kijelentem, hogy a jelen űrlap kitöltése során megadott személyes adataim kezeléséhez ezúton hozzájárulok. Jelen hozzájárulásomat megfelelő előzetes tájékoztatást követően adtam meg, mely önkéntes döntésen alapul.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52