Iskolakezdési Akció

Vásároljon vagy szereltessen be Bosch alkatrészeket 2019. június 15. és szeptember 15. között és a ráfordított összeg 10%-át* visszakapja iskolakezdési utalvány formájában!

A nyári szünet alatt a gyermekek jelenléte az utakon ismét megnövekszik, ezért különösen fontos, hogy biztonságukhoz ne csak éberségünkkel, hanem az autónk kifogástalan állapotával is hozzájáruljunk. Az olyan, közlekedésbiztonságot közvetlenül befolyásoló alkatrészek mint az izzók, ablaktörlők és fékek ellenőrzése és esetleges cseréje épp olyan fontos, mint az akkumulátorok gyújtó-, vagy izzitógyertyák, és akár a szűrők megfelelő állapota.

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52