TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS AKCIÓ

Jön a tél, csúsznak az utak, nehezen indul be reggelente az autó. Bosszantó tud lenni amikor amiatt késik a munkából az ember, mert fél óráig tart beüzemelni a gépkocsit. Persze erre mindig csak utólag jövünk rá, mennyivel egyszerűbb lett volna ha időben átvizsgáljuk, hogy minden rendben van e a motorháztető alatt. Legyen Ön a kivétel!

Az átvizsgálás ára nettó 3.990 Ft+ÁFA*, és tartalmazza a folyadékok, fék és futómű ellenőrzését, illetve az akkumulátor állapotának felmérését.

*Motormegbontás nélkül. Az átvizsgálás tartalma az állapotfelmérő lapon található.

Munkatársaink 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot, és akár 48 órán belül időpontot kap. Kérjen időpontot telefonon, vagy kérjen visszahívást online, a http://boschgombos.hu/idopont oldalon!

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52