Karosszéria javítás

ÉLJEN KEDVEZMÉNYEINKKEL!

– Ingyen csereautó* – A karosszéria-javítás időtartamára igény esetén csereautót biztosítunk, amit rendkívül kedvezményes áron, sőt, akár díjmentesen is igénybe vehet.
– Avulás mentes javítás*
– Önrész elengedése* – 500.000 Ft feletti javítás esetén, ha a javítási munkálatokat nálunk végezteti Casco biztosítása terhére, a fix önrészt átvállaljuk!
– Azonnali kárfelvétel
– Biztosításának átkötése, ésszerűsítése (KGFB+Casco)
– Márkafüggetlen karosszéria javítás és vizsgáztatás
– Teljes körű ügyintézés
(*a felsorolt három kedvezményből egyidejűleg csak egy vehető igénybe)

KAROSSZÉRIA JAVÍTÁS

Ideális állapot mindenki számára ha autója tökéletes állapotban és karcolás mentesen áll a garázsban. Azonban ahogy kihajtunk vele a forgalomba előbb-utóbb sajnos elkerülhetetlenül meghúzza valaki vagy a parkolóban, vagy a zsúfolt utakon. Üzletünket viszont nem érheti váratlanul semmilyen helyzet. Teljeskörű karosszéria javítás szolgáltatást biztosít a műhelyünk felszereltsége, kapacitása, a szakemberek felkészültsége és rendszeres továbbképzése. A biztosító társaságokkal kötött együttműködési szerződés lehetővé teszi az adminisztrációs és pénzügyi ügyintézés a kárjavítással kapcsolatos pénzmozgás mellőzését.

Internetes kárfelvételi rendszerünk lehetővé teszi, hogy akár egy óra alatt a biztosítós hitellevél segítségével elkezdhessük a karosszéria javítást, kiküszöbölve a kárfelvételi rendszerből eredő várakozási időt. Karambolos gépkocsik karosszéria javítása esetén a Generali, Aegon, Uniqua, Allianz, Union, Waberer és Groupama biztosítók helyszíni kárfelvételével és biztosítási ügyintézéssel állunk rendelkezésükre. A karosszéria javításának idejére – a biztosító által elfogadott időn túli javításokra – kedvezményes bérautót tudunk biztosítani. A gépkocsik javítása az Opel és a biztosítók által megvizsgált és elfogadott műhelyünkben történik.

Rövid átfutási idővel és teljes körű INGYENES biztosítási kárügyintézéssel vállaljuk a karambolos gépjárművek javítását. A javítást eredeti gyári alkatrészek felhasználásával végezzük. Javítóműhelyünk a legkorszerűbb berendezésekkel van felszerelve, amely lehetővé teszi az eredeti állapot szakszerű visszaállítását.

FÉNYEZÉS

A minőségi anyagoknak köszönhetően az autófényezés munkaideje lerövidül, sok esetben ez nem több mint 1 – 2 munkanap. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, amely nagyban hozzájárul a tökéletes minőség eléréséhez. Az autófényezés során kiváló minőségű, környezetbarát, vizes bázisú festékeket használunk.

Az autófényezés menete:

Az autófényezés megkezdése előtt részletes felmérést végzünk az autó állapotát és a szükséges javítási munkákat illetően. Ezt követően leszereljük az autóról az összes – a fényezést akadályozó – elemet (pl.: lökhárító, kilincs, díszléc, stb.) ugyanis csak így tudunk tökéletes és alapos munkát végezni.

A különböző elemek esetleges rozsdásodása esetén felmérjük, hogy a rozsdásodás megfelelő csiszolással eltávolítható-e vagy teljes cserére van szükség. Ilyen esetekben minden esetben konzultálunk a megrendelővel. A teljes előkészítési folyamat végén kerülhet sor a megfelelő kitöltő anyagok felvitelére. A teljes előkészítési folyamatot követően végezzük az autó tényleges fényezését. Az autófényezés hőkamrás fényezőfülkében történik, ezáltal minden zavaró külső környezeti tényező kiszűrhető, mely főleg az apró porszemcséket jelenti. Az autófényezést zsír és pormentesítés előzi meg. A szükséges rétegek felvitele között néhány perces szüneteket tartunk. A kiválasztott szín fedési tulajdonságaitól függően 2-4 réteg festék felvitelére lehet szükség.

POLÍROZÁS

Mosás után a gépjármű külső felületéről eltávolítjuk a fagyantát és a kátrány- és aszfalt felverődéseket. Ezután a gépjármű fényezését autókozmetikai agyag-gyurmával tisztítjuk meg a ráégett kosztól, majd megfelelő szemcseszerkezetű pasztával történik a fényezés polírozása. Utána egy finomabb szemcseszerkezetű pasztával folytatódik a munkafolyamat, és szükség esetén egy harmadik fázisban egy még finomabbal fejeződik be a külső felület polírozása. Ezután egy kemény viaszpasztával kezeljük és védjük le a lakkfelületet, majd szilikon mentes anyaggal kenjük le a külső műanyagfelületeket. Végső folyamat, az ablaküvegek foltmentes tisztítása.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most és kérjen ajánlatot Bosch akkumulátorra!