Készüljön fel az allergiaszezonra – Bosch pollenszűrő akció

Ahhoz, hogy vezetés közben mindig kellemes legyen a légkör, a beszívott friss levegőből először el kell távolítani a pollent, a port és a szennyező anyagokat. A Bosch utastéri szűrői nemcsak az Ön egészégét, hanem autója klímarendszerét is védik. Az aktívszenes utastéri szűrők további védelmet nyújtanak a kellemetlen szagok és az ártalmas gázok ellen.
Cseréltesse ki pollenszűrőjét most 6990 Ft-tól!

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52