Klíma rendszerek

Míg régebben egy klímaberendezés még csak az extralistában volt megtalálható, manapság már egy hétköznapi autó alaptartozákának számít. Sokan gondolják, hogy az autók klímarendszere nem igényel gondozást és csak akkor foglalkoznak vele, ha valamilyen meghibásodást észlelenek. A magasnyomású rendszert azonban a baktériumok és a gombák miatt időnként ki kell tisztítani és az esetleges nyomáscsökkenés miatt pedig után kell tölteni, mert teljesen szivárgásmentes rendszer sajnos nem létezik. Igaz az is, hogy a klíma azért lett megalkotva, hogy nyáron nagy hőségben kellemes idő uralkodjon az utastérben, de a tömítések esetleges kiszáradásának elkerülése miatt ajánlott időnként bekapcsolni a téli hónapokban is. A kiszáradás miatt fordulhat elő ugyanis, hogy a rendszerből elszökik a gáz. Ha csak nyáron használjuk, utána pedig hónapokon át nem kapcsoljuk be, akkor a rendszer egyes részei esetleg korrodálhatnak. Fontos megjegyezni továbbá, hogy a klíma nem csak hűti, hanem szárítja is a belső levegőt, így az ablakok párátlanításakor szintén érdemes bekapcsolni. A Bosch Car Service Óbuda műhelyében felkészült szakemberek állnak rendelkezésre klímatöltés és tisztítás esetére.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most és kérjen ajánlatot Bosch akkumulátorra!

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52