Nyári viharok ellen – Bosch ablaktörlőlapát akció

A nyári viharokban nem lát megfelelően? Lehet, hogy elkoptak az ablaktörlő lapátok? A jó kilátás nagyban függ az ablaktörlők minőségétől.

Ne kockáztasson! Időben cserélje le régi, elhasznált ablaktörlőit!

Szervizünkben új, minőségi Bosch termékekkel szereljük fel gépkocsiját, így biztosítva az optimális törlő hatást a legkedvezőtlenebb időjárási körülmények között is. Az ablaktörlőkarok helytelen felszerelése erős csíkozást és kenődést okozhat, ezért a legjobb, ha azt szakszerűen végzik el.

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52