Üveg

Egy apró sérülés a szélvédőn is lehet időzített bomba. Idővel piszok és apró szennyeződés kerül bele, illetve a hőmérséklet változás okozta feszültség miatt lassan egy megállíthatatlan repedés keletkezik az üvegen. A legveszélyesebb eset, ha menet közben történik a sérülés, ilyen -általában kavicsfelverődés okozta- eseteknél azonnal javasolt szervizbe hajtani az autóval. Egy megindult repedés sajnos már nem javítható. Ha esetleg feltörték autóját vagy más baleset miatt az oldalüvegek cseréje válik szükségessé, előzetes időpont egyeztetést követően ügyfeleink akár meg is várhatják a cserét.
Minden típushoz gyári minőségű üveget tudunk biztosítani, és a helyszínen felkészült biztosítási ügyintézőnk segítségére számíthat az üvegkár adminisztrációs rendezésében.

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52