Világítás

Sok esetben az úton közlekedő társai hamarabb veszik észre, hogy valamilyen gond van a járműve világításával, így ez egy olyan kockázat, ami mások számára is balesetveszélyt okoz. A hibás vagy rosszul beállított fényszórók minden közlekedő számára veszélyesek.

2011-től minden európai uniós országban, Magyarországon pedig 1993 óta kötelező a nappali világítás de csak településen kívül. A lényegi különbség a kettő között, hogy az európai uniós rendelet egy külön, erre a célra kialakított fényforrás meglétét írja elő, amely kizárólag nappali viszonyok között működik, automatikusan, a gyújtás ráadására lép működésbe, és célja kizárólagosan a jármű láthatóságának biztosítása. Ez a nappali menetfény, amely az esetlek túlnyomó töbségében LED-es megvalósítású. Egy LED-es lámpa körülbelül egy tizedét fogyasztja egy hagyományos halogén izzóénak, ezért gazdaságosabb választás és sok esetben kiszolgálja az autó teljes élettartamát.

EU-s szabvány szerinti nappali menetfényt utólag is fel szabad szerelni gépjárművekre, így a szervizben erre is van lehetőség.

Teljesen természetes, hogy a Bosch Car Service Óbuda műhelyében a Bosch gyártmányú izzókat preferáljuk, melyekből teljes szortimentet biztosít raktárunk. A Bosch autóipari izzók gyakorlatilag minden járművön használhatók, rendkívül sokoldalúak és élettartamuk jelentősen hosszabb, mint a törvény által előírt érték.

Időpontfoglalás

Néhány perc alatt időpontot foglalhat a Bosch szervizszakembereinél.

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52