Villamos rendszerek

Egy kigyulladt figyelmeztető lámpa Önnek lehet keveset mond, azonban ez az első intő jel, hogy felkeresse a márkafüggetlen Bosch Car Service Óbudat, hogy szakembereink gyorsan megállapíthassák a problémát és szakszerűen elhárítsák azt. A hibatároló kiolvasásával beszédes és részletes diagnosztikai eseményekhez férhet hozzá. A fedélzeti számítógép lekérdezése azonban nem csak hibajajelenség esetén, hanem például használt autó vásárálása előtti átvizsgálásnál is kiemelt jelentőséggel bír.

Tudja, hogy milyen állapotban van az akkumulátora? A német autóklub (ADAC) jelentése szerint 2016 után, 2017-ben is a lerobbanások vezető oka akkumulárral kapcsolatos probléma volt. A gondozásmentes akkmulátoroknál igaz már nincs szükség (és lehetőség sem) a desztillált víz utántöltésére, ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kelljen figyelni időközönként az állapotát. Az egyszerű, otthoni multiméter csupán a terheletlen kapocsfeszültség és esetleg a töltőfeszültség mérésére lehet alkalmas, terheléses vizsgálatra azonban nem használható, pedig csak ez adhat pontos képet a pillanatnyi helyzetről. Az akkumulátor valódi állapotának vizsgálatára speciális mérőeszköz szolgál, mely a Bosch Car Service Óbuda műhelyében rendelkezésre áll ügyfeleink részére.

Inkább töltsön el néhány percet a műhelyben, és inkább szereltessen be minőségi Bosch terméket, mint hogy segélyszolgálat kiérkezésére kelljen várakoznia!

A szervizben az elektromos hibajavításokon felül a következő témakörökben biztosítjuk szakmai kompetenciánkat:

  • autó riasztó, központi zár, ablakemelő beépítése és javítása,
  • telefon kihangosító beszerelése,
  • indításgátló beszerelése,
  • kiegészítő lámpák be- és felszerelése.

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most és kérjen ajánlatot Bosch akkumulátorra!

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52