Javítások

A Bosch Car Service Óbuda átfogó javítási szolgáltatáskínálatával, kiváló minőségű alkatrészek felhasználásával a Bosch Car Service egységes minősítési folyamatain keresztül ügyfeleinek mindig tisztességes és megbízható javítási megoldást kínál. A Bosch Car Service Óbuda végzett javítások esetében minden munka a gyártói specifikációk szerint kerül elvégzésre el, így a járműre vállalt gyártói garancia teljes mértékben megmarad.

A javítást megelőzően részletes kalkuláció készül minden előrelátható feladatról és munkaidőről, így a munkák megkezdése előtt pontosan tudni fogja, hogy mi és mennyibe fog kerülni. A hibás alkatrészek helyett kizárólag eredeti vagy kiváló minőségű Bosch alkatrészek kerülnek beszerelésre (amennyiben elérhető(k)), hogy járműve megőrizze az értékét. Az alkatrészekre 1 év garanciát vállal a szerviz. A lecserélt alkatrészek megőrzésre kerülnek, hogy az autóval való távozáskor megtekinthesse azokat. A szervizben nagyobb volumenű felkérések esetére is korszerű eszközök és felkészült kollégák várják. A műhely kiemelt szakértéssel és tapasztalattal vállal hengerfej felújítást és kuplung javítást. A Bosch Car Service Óbuda szervizben a kollégák arra törekednek, hogy Önnek csak a legszükségesebb mennyiségű időt kelljen várakozással töltenie. A javítás ideje alatt egy rendkívül kényelmes ügyfélváróban filmnézési lehetőség, egy csésze forró kávé, olvasnivaló és ingyenes wifi várja.

Amennyiben a javítás több időt vesz igénybe és a HÉV-et választaná tömegközlekedésnek, egy kolléga ingyenesen elfuvarozza Önt a legközelebbi HÉV állomásig és amikor visszaérkezik autójáért a HÉV megállóból szintén behozzuk Önt a szervizbe. Ha szívesen maradna a közelben, mert nem lenne gazdaságos távolabb mennie, a budakalászi Omszk parkban kitűnő vásárlási lehetőségek várják, nyári időben pedig az Omszki-tó partján töltheti szabadban az idejét. Mivel ezek a helyszínek pár percnyi távolságban találhatók a szerviztől, a kollégák szintén ingyenesen el- és visszafuvarozzák Önt. szervizben a kollégák arra törekednek, hogy Önnek csak a legszükségesebb mennyiségű időt kelljen várakozással töltenie. A javítás ideje alatt egy rendkívül kényelmes ügyfélváróban filmnézési lehetőség, egy csésze forró kávé, olvasnivaló és ingyenes wifi várja.

Ha háztól házig szolgáltatást választja, a szerviz vállalja a javítandó gépkocsi be- és visszaszállítását egyedi megállapodás szerint. A gyors és pontos hibaelhárítás érdekében elkötelezett kollégák és innovatív diagnosztikai rendszerek várják Önt az alábbi területeken:

a) mechanikai javítások:

  • motor és segédberendezései
  • váltó
  • fék
  • futómű
  • kipufogó
  • üveg munkák

b) villamossági javítások:

  • általános autóvillamossági javítás
  • külső és belső világítás
  • szórakoztató elektronika
  • riasztó

Időpontfoglalás

Foglaljon időpontot most és kérjen ajánlatot Bosch akkumulátorra!

A Bosch Car Service Óbuda óvintézkedései:

Az egészségügyi veszélyhelyzet alatt ingyenes hozom-viszem szolgáltatást, érintkezésmentes szervizelést és díjtalan ózonos autó fertőtlenítést biztosítunk.

Az ózonos autó fertőtlenítés 99,2%-ban elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, fertőtlenítő hatású, ugyanakkor vegyszermentes eljárás. Fertőtleníti és szagtalanítja a gépjármű teljes utasterét, valamint klíma- és szellőző rendszerét. Az ózonos eljárás kitisztítja a szellőzőrendszerben lerakódott baktériumokat, vírusokat.

Az ózon generátorral végzett autóklíma fertőtlenítés után 30 perccel az ózon levegővé alakul. Nem rongálja az autó elektromos rendszerét és sem szöveten, sem bőrhuzaton nem hagy nyomot. 

Egyeztessen kollégánkkal: +36 30 415 16 52